Styrelsen 2014


Andreas Lundquist

Ordförande

Andreas Lundquist

Civilingenjör i Design & Produktframtagning, Clinical Innovation Fellow. Studierna bedrevs med intriktning mot mekatronik. Sedan examen har jag främst arbetat med mjukvaruutveckling i den medicintekniska branschen. Jag tycker det är intressant att arbeta kundfokuserat oavsett om kunden finns internt eller externt. Arbetar numer som konsult i egen regi.

Erik Cederberg

Vice ordförande

Erik Cederberg

Grafisk formgivare. Medgrundare av Stockholm Makerspace som har jobbat med allt från kläder & trycksaker till konstruktion & produktutveckling. Är diplomerad i både Värdebaserat- och Kommunikativt ledarskap och har flerårig erfarenhet av ledarskapsroller både i ideell och proffesionell sektor.

Amir Mottaghi

Kassör

Amir Mottaghi

Högskoleingenjör, elektronik. Kassör för Stockholm makerspace. Tycker om nya utmaningar och trivs med att vara en drivande faktor i projekt. Har arbetat med både mjukvaru- och hårdvarutveckling inom inbyggda system men är alltid öppen för nya områden.

Christian Antila

Sekreterare

Christian Antila

Frilansande systemutvecklare med inriktning mot webben. Har jobbat med allt från små inbyggda system till avancerade internsystem på stora multinationella företag. Brinner för allt som har att göra med automatisering och effektivisering.

Johanna Pihl

Styrelseledamot

Johanna Pihl

Production Manager Event på Start-Up Stockholm / Stockholms NyföretagarCentrum

Kerstin Dencker

Styrelseledamot

Kerstin Dencker

 

Axel Svensson

Suppleant

Axel_Svenson

Civilingenjör. Produktutvecklare och egenföretagare. Medgrundare och tidigare ordförande i föreningen. Har jobbat med allt från att rita oljeplattformar och radiostyrning till att gjuta betong och göra trycksaker. Säger aldrig nej till ett nytt projekt.

Filippa Malmegård

Suppleant

Filippa Malmegård

Civilekonom. Initiativtagare och medgrundare till Stockholm Makerspace. Utbildad vid Handelshögskolan i Stockholm, har även humaniora-examen från Stockholms universitet (Konstvetenskap, Idéhistoria, Kommunikations-vetetskap etc). Bloggare på ScrapHacker.com, talare på TEDxStockholm, Creative Mornings etc. Arbetar nu på LEGO (i Billund, Danmark) i rollen som Community Manager för LEGO MINDSTORMS. (Blogg: www.filippamalmegard.wordpress.com)

Lars Sjögreen

Suppleant

Lars Sjögreen

Medie- och kommunikationsvetenskap, Informatik, Sociologi, Teoretisk Filosofi, Engelska, Organisationspsykologi – CTO
”Father, husband, southpaw, christian, introvert, CTO, leftist, pacifist and geek of all trades.”

Carl Carlheim-Gyllensköld

Suppleant

Carl Carlheim-Gyllensköld

Civilingenjör i maskinteknik på KTH – Till vardags jobbar jag som konsult på Semcon. Där hjälper jag teknikföretag att förklara hur deras saker fungerar. Älskar att bygga enkla saker med olika tekniker och att få saker att fungera. Är maskiningenjör men kommer från en mycket konstnärlig familj så det jag gör landar ofta någonstans i skärningpunkten mellan de två världarna. Kan för övrigt ganska lite om ganska mycket.

Nyfiken på tidigare styrelser?
Styrelse 2013
Styrelse 2012

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *