Hoppa till innehåll

Medlemskap

This page is also available in English »


Det finns två typer av medlemskap i Stockholm Makerspace. Det går att endast vara medlem i föreningen, men för att få egen tillgång till lokalen och arbeta på dina egna projekt behöver du utöver det bli labbmedlem.

Medlemskap i föreningen

Alla föreningsmedlemmar betalar en årsavgift på 200 kronor per år. Som medlem får du nyhetsbrev och rösträtt på årsmöten, du har också möjlighet att boka in dig på workshopkvällar eller anmäla dig till de olika kurserna som vi arrangerar inom t ex 3D-printing, laserskärning, CNC-fräsning, maskinbrodyr mm. Som enbart föreningsmedlem så har du inte tillgång till lokalen för att arbeta på egna projekt utanför arrangerade workshops och kurser. För det så krävs eget labbmedlemskap.


Labbaccess

Om du redan är föreningsmedlem och vill kunna komma och gå som du vill i lokalen kan du betala en labbavgift på 375 kr/månad. Då får du en egen digital nyckel, möjlighet att använda alla maskiner (som du är utbildad att använda) och kunna förvara en låda med dina projekt på spacet. Du måste vara föreningsmedlem för att köpa till labbaccess.

Vi har även ett mycket populärt startpaket för nya medlemmar som ger dig 1 års medlemskap i föreningen samt 2 månader labbmedlemskap för endast 750 kr (köpt separat så skulle detta kosta 950 kr).


Ny med labbaccess?

När du betalat labbavgiften måste du besöka en medlemsintroduktion. Dessa behöver bokas på förhand och framtida tillfällen går att hitta i kalendariet.

När du besöker medlemsintroduktionen måste du legitimera dig och godkänna vår lokalpolicy.
Läs gärna vår lokalpolicy innan du hämtar ut din nyckel: Svenska, English.

Har du redan en nyckel?

Om du redan har en digital nyckel när du köper labbaccess, så aktiveras din access automatiskt och du får ett mail när det är aktiverat. Du behöver inte infinna dig på en medlemsintroduktion igen. Om du har tid kvar på din labbaccess så läggs det på ytterligare 30 dagar per nyköpt månad.

Vi ses!

Kommentarer är stängda.