Stockholm Makerspace söker dig som…

– Vill kontakta potentiella sponsorer!
Sponsorgruppen har ett starkt behov av fler engagerade personer, och då speciellt dig som kan ringa och prata med sponsorer under kontorstid men även dig som kan föra diskussionerna via e-post eller ta fram sponsorpaket!

Sponsring kommer under det närmaste året vara en av nyckelfaktorerna för vår förenings välstånd, utan dom måste vi kämpa för att ha pengar nog till hyran, med ett par bra sponsorer kan vi åstakomma så mycket mer!

Ta kontakt med sponsorgruppen på sponsring@makerspace.se för att få chans att delta i välja precis de sponsorer och partners vi behöver för att driva vår förening i rätt riktning!

– Är grym webbutvecklare!
Vi har flera webbprojekt som behöver engagerade utvecklare, i dagsläget är det i princip så att allt vårt utvecklingsarbete är beroende av en enda person, och det gör att utvecklingstakten är relativt låg och det skulle hjälpa föreningen mycket om du kan tänka dig att vara med och driva vår närvaro på webben framåt!

Vi behöver både folk med kunskap inom frontend (HTML5, CSS, Bootstrap) och backend (PHP, Codeigniter, Drupal/Wordpress/CMS)

Ta kontakt med jim.nelin@makerspace.se om du vill hjälpa till att driva vår fantastiska förenings webbnärvaro framåt!

– Älskar att skriva nyhetsbrev, sociala medier och blogga!
Vi söker vi er som älskar att skriva nyhetsbrev, blogginlägg och på sociala medier!
Just nu skrivs väldigt mycket av väldigt få personer, och vi skulle behöva fler som är duktiga på att skriva för att få vår kommunikation att flyta så galant som vi önskar!

Ta kontakt med oss på info@makerspace.se för att få skriva material som läses av hundratals personer varje vecka och förbättra vår kommunikation!

– Är erfaren inom nätverksdragning och vill projektleda!
Våran nätverksdragning i lokalen har avstannat arubt på grund av ändrade arbetssituationer hos de eldsjälar som har påbörjat arbetet, nu söker vi en projektledare för detta arbete, planering finns påbörjad men vi måste ha någon som ser till att jobbet blir gjort och håller koll på att allt blir dokumenterat.

Ta kontakt med Jim på jim.nelin@makerspace.se för mer information!

Bli medlem!

Tiden går fort när man har roligt, idag har vi haft tillgång till lokalen i två månader, tänk vad mycket som har hänt på den tiden! De senaste veckorna har låssystem kommit på plats och de första labbavgiftsbetalande medlemmarna har haft möjlighet att kvittera ut sina taggar. Lokalerna börjar långsamt att fyllas med både verksamhet och utrustning, det tycker vi är väldigt roligt.

Det känns som att det är på sin plats med en liten påminnelse om hur man går tillväga för att få tillgång till våra fantastiska lokaler. För det första måste man bli medlem i vår föreningen, det kostar 200 kronor och ger dig möjlighet att delta i de öppna kvällarna samt rösträtt på årsmötet.

Vill man ha mer ut av sitt medlemskap blir man labbmedlem, då betalar man 300 kronor per månad och får tillgång till våra lokaler dygnet runt.

Låter det lockande? Läs mer om hur du går till väga för att bli medlem i Stockholms mest kreativa förening här.

Vi ses på Drottning Kristinas Väg 53!

Öppna kvällar och event v. 23

Under vecka 23 kommer vi ha en öppen kväll, ett event med HowDo och en arbetsdag.

969406_475571325853667_1486077648_nMåndag 3e Juni, 17-20. Öppen kväll.

Tisdag 4e Juni, 18-22. FixIT-event. Vi håller öppet med HowDo.

Söndag 9e Juni. Arbetsdag för alla medlemmar. Vi ställer i ordning, bygger och möblerar.

Mer info kommer om arbetsdagen. Skicka gärna mail om du har förslag på vad vi ska göra under dagen.

Det går att bli medlem på plats och vi delar ut nycklar till alla som betalat labbavgift.

Hoppas vi ses!

Ändring i planeringen – Öppen kväll idag, 1 Juni

Enligt vår kalender och nyhetsbrev via e-mail skulle vi idag ha en öppen kväll från 18:00 och framåt. Men p.g.a. oförutsägbara händelser kommer det tyvärr inte kunna ordnas idag.

Däremot så kommer vi hålla öppet mellan 17.30 – 18.30 idag – primärt för att kunna dela access-taggar till medlemmar som redan har betalat labbavgift.

Har du betalat labbavgift finns det alltså möjlighet att få tagg idag och sedan stanna kvar ikväll och komma in när du vill!

Ny tid: 17:30 – 18:30 Idag – Lördag den 1 Juni.

Vi ber om ursäkt för förändringen samt den korta varslen, men hoppas vi ses snart i alla fall!

Med vänliga hälsningar,
Stockholm Makerspace