Hoppa till innehåll

Stockholm Makerspace söker dig som…

– Vill kontakta potentiella sponsorer!
Sponsorgruppen har ett starkt behov av fler engagerade personer, och då speciellt dig som kan ringa och prata med sponsorer under kontorstid men även dig som kan föra diskussionerna via e-post eller ta fram sponsorpaket!

Sponsring kommer under det närmaste året vara en av nyckelfaktorerna för vår förenings välstånd, utan dom måste vi kämpa för att ha pengar nog till hyran, med ett par bra sponsorer kan vi åstakomma så mycket mer!

Ta kontakt med sponsorgruppen på [email protected] för att få chans att delta i välja precis de sponsorer och partners vi behöver för att driva vår förening i rätt riktning!

– Är grym webbutvecklare!
Vi har flera webbprojekt som behöver engagerade utvecklare, i dagsläget är det i princip så att allt vårt utvecklingsarbete är beroende av en enda person, och det gör att utvecklingstakten är relativt låg och det skulle hjälpa föreningen mycket om du kan tänka dig att vara med och driva vår närvaro på webben framåt!

Vi behöver både folk med kunskap inom frontend (HTML5, CSS, Bootstrap) och backend (PHP, Codeigniter, Drupal/Wordpress/CMS)

Ta kontakt med [email protected] om du vill hjälpa till att driva vår fantastiska förenings webbnärvaro framåt!

– Älskar att skriva nyhetsbrev, sociala medier och blogga!
Vi söker vi er som älskar att skriva nyhetsbrev, blogginlägg och på sociala medier!
Just nu skrivs väldigt mycket av väldigt få personer, och vi skulle behöva fler som är duktiga på att skriva för att få vår kommunikation att flyta så galant som vi önskar!

Ta kontakt med oss på [email protected] för att få skriva material som läses av hundratals personer varje vecka och förbättra vår kommunikation!

– Är erfaren inom nätverksdragning och vill projektleda!
Våran nätverksdragning i lokalen har avstannat arubt på grund av ändrade arbetssituationer hos de eldsjälar som har påbörjat arbetet, nu söker vi en projektledare för detta arbete, planering finns påbörjad men vi måste ha någon som ser till att jobbet blir gjort och håller koll på att allt blir dokumenterat.

Ta kontakt med Jim på [email protected] för mer information!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *