Hoppa till innehåll

Allison på besök från Charleston (South Carolina)

allison_merrick_newDå och då får vi långväga gäster till Stockholm Makerspace. I december kom Allison Merrick från Charleston, South Carolina. Allison driver där SpaceCraft Studios ett makerspace/verkstad/butik.

Spacecraft_Studio_CharlestonAllison hade vägarna förbi Stockholm då hon även är engagerad i det spännande projektet Google Teacher Academy. Allison jobbade länge i San Fransisco, med utbildningsprojekt på agendan, och tycker att Google Teacher Academy är ett härligt sätt att hålla kontakten med världen efter att hon flyttat tillbaka till hemtrakterna i South Carolina. Arbetet med Google Teacher academy medför resor, och på dessa resor passar Allison ofta på att besöka lokala Makerspace (precis på samma sätt som många av oss på Stockholm Makerspace gör när vi är ute och reser).

Att besöka Makerspaces när du reser är att spännande sätt att träffa andra kreativa personer och höra om spännande projekt och idéer, ett tips vi hoppas du packar ned i kappsäcken nästa gång du styr kosan mot en ny, främmande stad!

Upptäck SpaceCraft Studios på Facebook– där delas Allison inspiration från workshops på SpaceCraft studios, som även har en butiksdel. Här är några bilder från den inspirerande sidan:

283202_304553739648500_1850159754_n1005222_408767792560427_1759087845_nPS. Har du besökt nåt spännande makerspace? Här på bloggen försöker vi samla berättelser och bilder från besök runtom i världen – maila gärna eventuella berättelser eller bilder till [email protected] så ser vi till att dela dem vidare!

//Filippa Malmegård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *