Meet-up nu på onsdag

Kom och fira den lyckade insamlingen, över 100 000:- insamlat!

Vi kommer vara på The Hub, ligger på Riddargatan 17D. T-bana Östermalmstorg.
Nu på onsdag den 19:e december klockan 19.00 ses vi!

Makerspace_Meetup

OSA gärna till info@makerspace.se så vi har en ungefärlig koll på hur många vi blir.
Eller så kan du gå in och delta i facebook-eventet.

Har du missat insamlingen, gå in på FundedByMe och ge ditt bidrag för ett makerspace i Stockholm! Fram till lunch finns det tid, så skynda!

4 reaktion på “Meet-up nu på onsdag

 1. Hej! Klart vi tar ett till januari, invigningen om vi har tur. Det var kort om tid nu och mitt i julstöket, men det kändes som det var bra att ha ett meet-up på denna sida nyår.

  God Jul önskar Stockholm Makerspace!

  • Förresten, ni får gärna höra av er om ni har funderingar kring hur det hela ska läggas upp etc etc. Jag är industridesigner från början och har bl a jobbat på Ergonomidesign (numera Veryday) så jag har lite professionell erfarenhet av att bygga prototyper etc. Har även föreläst stötvis på KTH-NADA i fysisk prototyping (och har bl a en färdig föreläsning om detta), och eftersom jag varit utan verkstad nu i femton år så är jag expert på att bygga saker av ståltrådsgaljar i köket, och med svetshjälp av lokala bilverkstan…
   Ser fram emot detta!
   Med vänliga hälsningar
   Olle Torgny

   • Det låter super Olle! Vi har pratat om att vi vill ha en föreläsning på temat ”fysisk prototyping” så det passar finfint 🙂
    Jag har läst många kurser på KTH-NADA, men kan inte minnas att det fanns en sån rolig kurs då (1994-2000). Axel är också industridesigner så ni har säkert mycket bra tips till mig och andra som inte har så mycket erfarenhet än. Själv har jag en 3D-skrivare och har precis skaffat en svarv som jag tänkte inviga nu till Julen, så lite prototypande kommer det allt att bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *