Hoppa till innehåll

Tack Frida & Daniel!

frida_daniel_makerspaceUnder det gångna året är det många eldsjälar som generöst ställt upp med tid och engagemang och därigenom stöttat Stockholm Makerspace vision att tillsammans med medlemmar (och en större allmänhet) utforska gränslandet mellan ny teknik och traditionellt hantverk. Frida Arnqvist Engström (journalist, Kurbits.nu) och Daniel Monsén (arkitekt, Monsén arkitekter) är två såna! En onsdagskväll i december lyste de upp Stockholm Makerspace med sina idéer och reflektioner på temat ”Craft & the City” – Hantverket i staden. De visade, ur varsitt perspektiv, exempel på hur hantverk, i gamla och nya former, intar stadsrummet. Den efterföljande diskussionen med publiken berörde frågor kring hantverkets och de kreativa teknikernas betydelse för kreativa, välmående städer! – Superspännande tycker vi!

Tack Frida & Daniel från alla oss på Stockholm Makerspace!

craftandthecity_newOvan: Inbjudan ut till kvällen då Frida Arnqvist Engström och Daniel Monsén pratade om hantverk i stadsrummet på Stockholm Makerspace.

Har du förslag på samtalsämnen eller spännande idéer som man kan bolla och fundera kring under en kväll på Stockholm Makerspace? Har du kanske själv något spännande att berätta? Ta gärna kontakt med oss via [email protected] med dina förslag.

PS. Andra talare som inspirerat på Stockholm Makerspace under hösten är Jon Jönsson från Teenage Engineering och Pete Lomas från Raspberry Pi Foundation.

//Filippa Malmegård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *